Tuesday, December 1, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B




Contest kali ni pasal baby ciut miut... saper lagi anak manja mummy sorang la... Farra Diana Lee. Syarat-syarat penyertaan insya Allah mummy dah fulfilled. So, kalau nak info lebih lanjut.... surf la kat sinih... http://seindahbutterfly.blogspot.com/2009/11/seindah-butterfly-giveaway-b.html

Sekarang diana berumur satu tahun sebulan. Dah besar dah anak kesayangan mummy nih. So, ni la gambar Diana yang dipertaruhkan. Gambar ni diambil masa hari raya aidilfitri. Diana main-main kat rumah por por n kong kong selepas balik dari kampung di Muar. Seronok betul dia main ngan golf set baby nih. habis dikejar-kejar bola golf tuh. Kejar ngan merangkak ler.

Diana sekarang ni semakin bijak, semakin geliga otak dia. macam-macam kerenah dia. Dah pandai makan suap sendiri (tang kotor or comot tuh takyah cerita la kan) dah namanya pun budak. Diana suka ngan cat and bird. pandai gak sebut dua perkataan nih walaupun kadangkala sound dia sikit lari... hahaha....

Diana dah boleh jalan 2 tiga langkah tapi dia macam takut2 aje nak try jalan lebih jauh. masih nak berpaut pada dinding n perabot rumah. But, dia dah boleh berdiri sendiri dan berdiri agak lama n stabil gak.... tapi satu yang mummy risau... sampai sekarang masih belum bergigi.... tapi mummy tanya nurse, dia kata jangan risau. tak tau la... budak2 sebaya Diana dah hampir penuh dah gigi dia.



ni lagi satu gambar diana buat muka kiut;



So, berbalik pulak ngan contest ni.... setelah surf pelbagai barangan jualan tokey T-shirt yang murah hati @ http://tokeybaju.blogspot.com... mummy berkenan la ngan 3 item nih:

1) T-shirt gambar Elmo yang set kuning n maroon tuh.... dua-dua kaler mummy suka
(entry bulan Oct)
2) T-shirt yang set maroon yang ada gambar love tuh... kalau ada letak nama Diana lagi special
3) Suka gak T-shirt gambar cookie tuh (entry bulan Sept) very the comel and unik macam tuh...

Harap2 penganjur terbuka la hati choose gambar Diana sebagai pemenang seterusnya dapat la hadiah yang cun melecun tuh... amin.........

2 comments:

:: butterfly :: said...

gudlak ye si comey Diana ;)

sue said...

thank you... harap2 penganjur terbuka hati pilih Diana :)