Monday, November 30, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori A



"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori A


Entry kali ni agak spesial sebab pasal papa and mummy pulak nak masuk contest.... hehehe.... asyik Diana aje yang masuk contest.... haha.... Contest ini dianjurkan sempena anniversary tuan empunya blog http://seindahbutterfly.blogspot.com yang kedua bulan nih. Kebetulan, our 2nd wedding anniversary pulak akan disambung bulan Jan nih. So, happy anniversary gak for u and for us. So, gambar yang terpilih adalah gambar berlatarbelakangkan tasik putrajaya di waktu malam. Gambar ni diambil semasa wedding dinner kami kat Putrajaya Seafood Restaurant. Actually kami kawin campur, my hubby is a chinese. So, memang very special our weeding.... 5 event...

1)Nikah kat masjid UPM. sebab masjid ni la abg mengucap kalimah syahadah
2)Upacara tea ceremony kat rumah mak mertua.
3)Sanding kat dewan PKNS , Bangi
4)Wedding Dinner kat Putrajaya Seafood Restaurant
5)Sanding ramai-ramai oleh JPH. Kebetulan 10 pasangan pengantin kawin pada tahun yang sama. But, we are the oldest pengantin...sebab kawin bulan January. Masa tu, dah 5 bulan Diana dalam perut. Kelakar aje....perut dah boyot, mana boleh pakai baju nikah atau tunang kitaorang waktu event tuh.... hahaha.... memang the very happening gitu...



Ok, asyik cerite pasal kawin... padahal penganjur suruh cerita waktu perkenalan. Waktu perkenalan kami sangat singkat.... satu labmates. Kenal bulan May tapi start bercinta bulan September tahun 2002. Sebelum start bercinta tu, kitaorang just kawan biasa, malah my hubby mintak la i ajar macam mana nak tackle satu amoi junior kat department kitaorang. Last-last dia gunakan cara-cara yang i ajar tu nak tackle i pulak.... adeh... la.... Rasanya nak gak upload gambar-gambar kawin lain sikit. So, ni gambar-gambar yang i rasa sangat sweet for me and adam.





Memang tak sangka, boleh terjebak ngan kawin campur nih. Sampai bila bagitau mak pun mak suruh start reverse gear. Tapi, semuanya adalah jodoh. Alhamdulillah, sekarang kami bahagia bersama dan dikurniakan seorang cahayamata, penghibur hati kami.... Farra Diana Lee yang memang comel (orang melayu banyak yang kata dia rupa cina, n orang cina pulak cakap dia rupa melayu) hahaha.... memang dia combination cina n melayu....

Ok, Banyak shawl yang cantik2 dalam website puan Eila @ http://khayra-beauty-shoppe.blogspot.com . 3 shawl yang paling paling i minat:

1) ~ Fantasia ~ warna biru
Material : Chiffon [ soft but easy to wear..lembut dan beralun,sangat cantik



2)+ Funky Dual Tone Shawls +
Material : Chiffon
warna yang amat i minat...lime turqoise.



3)yang colors tuh... dia punya label GR01.



Moga-moga ada la rezeki mummy... amin....

4 comments:

CatlinaFly said...

salam..keciknye dunia..:) sy VO kat JPH and penah g kursus icebreaking same dgn dgn Dr Adam :) cute baby u have..jom exchange link! krm salam kat Dr Adam ye (he's my senior)

:: butterfly :: said...

salam..
mekasih memeriahkan my giveaway
gudlak yer ;)

sue said...

Salam... memang dunia ni kecik... pusing2 rupanya saling mengenal u and my hubby.... secara tak langsung kita jadi kawan la gak :)

mrs butterfly.... i pun suka gak masuk contest2 nih... boleh kenal ramai orang... :) thanks also buat contest nih...

:: butterfly :: said...

ok, sue. dah masukkan gambar u ngn hubby.. sori yer xperasan :)