Monday, November 30, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata



Entry kali ni adalah pasal contest Si Manja Berkaca Mata..... untuk membaca lebih lanjut pasal contest ini sila la surf webpage nih http://littlemishkah.blogspot.com/2009/11/contest-si-manja-berkaca-mata.html.


Mummy selalu gak bagi Diana pakai spec nih.... kalau gi shopping complex ramai yang tegur Diana ala ala vouge camtu pakai spec nih.... padahal diana nih asyik nak bukak aje spec n mummy selalu letak atas kepala dia supaya dia tak perasan. Nih memang spec baby... beli jenama Barbie...memang comel n vouge... hehehe.....

So, nih la gambar yang mummy pilih untuk contest nih.... taraaa....


Nama saya: Farra Diana Lee
berumur... 1 tahun 1 bulan....

Mummy pilih gambar ni sebab Diana nampak so nakal ngan mulut macam tuh and at the same time... nampak cute di mata mummy....

So, berbalik pada contest nih, tarikh tutupnya pada 20 Dec 2009. So, apalagi... mummies 2 di luar sana, cepat la join contest nih.... Lupalak pasal hadiahnya.... best... set Tupperware... mummy pun memang suka nak kumpul tupperware nih... So, harap sangat Diana menang....Aminnnnnn.........

Hadiah Pertama

Tupperware Legacy Floria Microwaveable Serving Set

3 X Hadiah Saguhati

Tupperware comel...

1 comment:

ummumishkah said...

OK Sis.. dah review and GOOD LUCK!