Monday, November 30, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest

“Cutest Baby SMILING“ .... Dec theme....



Namaku: Farra Diana Lee
Umur: 1 tahun 1 bulan

This is the second time Diana enter contest from MomBloggers Planet. The first entry... bulan Nov 2009. Result pun belum keluar lagi. Ok, mummy nak cerite sikit kenapa mummy suka sangat tengok senyuman manis baby terutamanya anak mummy, Diana.... (walaupun senyuman tak bergigi... hehehe)

1) Sebab dengan memandang senyuman mereka, hati kita boleh jadi tenang... hilang semua masalah. Sebab senyuman dia sangat ikhlas.... sangat jujur... ketawanya boleh menghilangkan segala gundah gulana. Bila balik kerja aje, penat.... tapi bila tengok diana ketawa... hilang semua kepenatan... kiranya senyuman bayi ni merupakan penawar segala masalah dan kesusahan orang dewasa.

2) sebab.... bila kita tengok baby ketawa.... automatik kita pun akan ketawa jugak. tak percaya, cuba test sendiri.

3) sebab... anak adalah anugerah Allah... penghibur hati....

4) sebab.... takde sebab... i just love baby smile... :)

So, berbalik kepada contest nih, seperti entry bulan lepas.... Contest ini officially anjuran mombloggers planet (KLIK SINI untuk maklumat lebih lanjut) dan di co-sponsor bersama oleh Photobook Malaysia and Alice Wonders. yang memang menyediakan hadiah-hadiah yang lumayan and tersangat la gojes.

Mummy memang teringin sangat nak merasa hadiah of course Photobook yang memuatkan gambar-gambar tahun pertama Diana. Mummy memang dah lama nak buat satu photobook khas untuk diana tiap-tiap tahun tapi belum tercapai-capai lagi.... harap2 menang la hadiah nih. Selain itu, mummy pun dah lama usha hadiah beg serbaguna dari Alice Wonders ni.... harap-harap ada la rezeki mummy and Diana..... Amin....

9 comments:

CatlinaFly said...

salam kenal.. :) kami pun masuk gak contest ni...jemput singgah umah k..

(btw, sy jual photobook tau kat http://kedaigambarkami.blogspot.com - jemputlah jalan2 kat sini, tgk2 pun takpe :)

sue said...

cantik la your blog...

memang dah lama nak photobook tu... tapi kalau gambar2 pakai kamera biasa ok tak kalau print kat photobook tu?

Sumijelly said...

semoga berjaya dlm peraduan ini...
hehehehe....

http://sumijelly.com

sue said...

hi sumijelly...thanks ... gudluck to u too

mamazana said...

Gud luck!!! kita br nak join...

Eyriqazz said...

Good Luck .Comel ur baby

my_one said...

salam perkenalan...ur baby cute sgt...good luck...

Asmahani said...

salam kenal and goodluck. senyum babay masa takde gigi lah yang paling menawan.. kan?

Risya Corner said...

salam perkenalan.

gd luck yer
=D

---------------------
http://mariaariffbaby.wordpress.com