Tuesday, November 10, 2009

Comot & Comel Baby Eating Contest..!!!



Kali ni mummy nak diana masuk contest comot and comel baby eating contest. Untuk mendapatkan info lebih lanjut, sila surf alamat nih http://hazlinashahrel.blogspot.com
& blog penganjur bersama http://nadira-barry.blogspot.com

So, cerita pasal gambar nih. Emmm...gambar ini diambil masa diana makan ais krim coklat yang teramat la comot mulutnya but, takde pulak gambar dia tengah pegang sudu... sebab mummy masa tu excited nak ambik gambar muka dia... close up, padahal bertaburan sisa2 aiskrim tu atas lantai. nak ambik gambar baru takut tak sempat pulak nak upload. takpela... just suka2 je :) So, ini la gambar-gambarnya:







nama saya: Farra Diana Lee
nama mummy saya: Noor Suhana Adzahar
D.O.B. saya: 17 Oct 2008

contest ni end on 12 NOVEMBER 2009.

1 comment:

Mummy Fia said...

alolololo... tembamnya pipi..

mummy dah review dah. tahnks for joining.. tunggu kan update yer..

gud luck!